Eng
English
Deutsch
Deu

Kapcsolódás a Futárbörzéhez

Csomagfeladó partnereinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy webáruházukból, vagy weblapjukról gyorsan és egyszerűen adhassanak fel fuvarhirdetést.

A csomag hirdetés feladás egy egyszerű URL hívással történik az Ön weboldalán, a megfelelő paraméterek (változók) értékének beállításával. Ez egy kb 2-3 órás programozási feladatot jelent, ami egyszeri beruházás. Cserébe nem Önnek kell a futárszolgálatoktól egyenként ajánlatot kérni, hanem a csomaghirdetésére a futárok jelentkeznek ajánlatokkal.

Sikeres kapcsolat kiépítés esetén a megadott paraméterek alapján akár teljesen automatikusan, akár egyetlen kattintásra bekerül a hirdetés az adatbázisba és a fuvarozók, futárok ajánlatot tehetnek Önnek.

Sikertelen akció esetén válaszban tájékoztatjuk ennek okáról (a hívó scriptet).

A távoli hirdetés-feladás URL-je:

http://www.futarborze.hu/ujrakomany.php?auth=authkod&valtozo1=ertek1&valtozo2=ertek2...

A kötelező és opcionális változók elnevezéseit, a várt értékeket és a visszatérési hibakódokat ebben a dokumentumban találja.

A hívás eredménye egy JSON objektum.

Siker esetén
'result' -> 'ok',
'id' -> 'CS012456', a csomag azonosítója
'trans_code' -> 'fjqlo' a csomag kódja, melyet a fuvar elvállalójának adhat át

Sikertelenség esetén
'result' -> 'fail',
valamint egy számozott elemekből álló tömb a válasz. A számokhoz rendelt hibaüzenetek listája szintén ebben a dokumentumban található.

Ha szeretné Ön is beépíteni a webshopjába/weboldalába a csomaghirdetés feladását egyszerűen lehetővé tevő scriptet, kérjen tőlünk azonosítót (auth kódot) az info@futarborze.hu címen!

Vissza